Pagaments << Tornar
CURS 2022/23
 
Benvolgudes famílies,        
         
Els pagaments al centre s'efectuen amb targeta a través de l'APP del centre "Institut Damià Campeny", aplicació que podeu baixar al vostre mòbil amb Google Play o Apple Store. L'únic que necessitem saber és, en quin mòbil està instal·lat (núm. de mòbil) i l'alumne/a vinculat.
 
         
Si teniu problemes per veure el vostre fill/a vinculat/da, vol dir que NO tenim el vostre mòbil a la base de dades. En aquests casos, podeu trucar a l'oficina del centre 93.755.47.30 i donar les dades (núm.mòbil, qui sou, quin es el vostre fill/a i un e-mail millor), també podeu enviar les dades per email al secretari "secretaria@idc.cat" i us contestaran en breu.
         
Mestrestant i sobretot per l'alumnat nou, podeu pasar a pagar amb targeta per l'oficina del centre, 10h a 13h, donat que disposem de datàfons de "CaixaBank" com qualsevol botiga.

 
QUOTES del CURS 2022/23        
         
Amb cada nou curs escolar, ha de formalitzar-se la matrícula de l’alumne/a, amb el lliurament de la documentació corresponent i el pagament de les quotes corresponents: material i les activitats i sortides curriculars obligatòries.
         
La QUOTA de MATERIAL inclou: l’Ampa, l’Assegurança Escolar Obligatòria, el material propi de cada matèria: com les pràctiques de laboratori, material de visual i plàstica, tecnologia, tutoria,... Inclou el manteniment de la xarxa del centre, dels ordinadors, tauletes, laboratoris, aules,... Com també, els serveis administratius i de gestió del curs.
 
La QUOTA d'ACTIVITATS CURRICULARS inclou: Al llarg del curs hi ha previstes una sèrie d'activitats curriculars obligatòries (com visites a museus, sessions de teatre, cinema, conferències, tallers, activitats esportives a les pistes d'atletisme de l'ajuntament, escalada,...). L’import d’aquestes es realitzarà en un únic pagament que apareixerà a l’app amb les sigles "QA" del curs corresponent. Si al final del curs hi ha un romanent d'aquesta quota, s'utilitzarà per abaratir la quota d'activitats del curs següent i per retornar els alumnes que marxen del centre.
 
NO S'INCLOU EN AQUESTES QUOTES: les sortides d’esquí a l'ESO, les colònies de 1r i 2n d’ESO, els intercanvis a l’estranger (3r d’ESO) i els viatges de fi de curs (4t d'ESO), que s'abonen a part i s’informarà durant el curs. 
         
La sortida de tutoria de final de curs “FESTA DE L'AIGUA” (Calella, Waterworld,…) NO s'INCLOU a la quota d'activitats llevat que hi hagi romanent.
 
Curs 22/23        
         
Quota de Material "QM"  100 €   Per poder participar en qualsevol activitat, viatge, intercanvi o colònies cal tenir liquidada la quota de material.
         
Quota d'Activitats "QA"        
         
QA  1r  ESO:
90 €   Inclou les activitats a la PISCINA (Educació física)
QA 2n  ESO:
60 €      
QA  3r  ESO:
60 €      
QA  4t  ESO:
60 €      
QA  1t  BAT:
90 €   Inclou el curs de VELA al club de vela de Mataró, amb subvenció de l'Ajuntament
QA  2n BAT:
30 €      
         
Quota per alumnes de batxillerat matriculats amb 3 matèries soltes o menys, són 40 €.
         
Servei de taquilles: 57 €      
L'alumne que lloga la taquilla n'és el responsable, aquest pot compartir-la amb un germà o company de classe, amb el vistiplau del centre. Podeu fer la reserva a partir del mes de juny presentant la sol·licitud a consergeria del centre o via consergeria@idc.cat
         
Devolucions        
En cas d'anul·lació en la participació en un viatge, intercanvi o colònies, cal presentar una instància a l'oficina per poder iniciar el procediment de devolució dels imports corresponents, sempre que sigui possible.  model instància
 
Institut Damià Campeny
Secretari
Eduard Gómez


 
 
Institut Damià Campeny
Plaça dels Bous, 5. 08301 Mataró.
Tel. 937 554 730
a8021302@xtec.cat