4t d'ESO << Tornar
4t d’ESO. El final de l’etapa d’Ensenyament Obligatori.

Ens trobem a 4t d’eso, l’últim curs de l’etapa d’Ensenyament Obligatori. En aquest moment dins el Pla d’Acció Tutorial (PAT), és molt important fer una bona orientació acadèmica per preparar la nova etapa que els espera. Aquesta es realitza mitjançant activitats diverses tals com:

-Xerrades per part d’ex-alumnes del centre, que actualment  estan fent  Cicles o Batxillerat o que ja estan a la Universitat i els venen a explicar  la seva experiència.
- Activitats d’entitas externes, així com Tests d’orientació professional i acadèmica.
- Xerrades / tallers per part de l’orientador del centre tant a nivell grupal com individual per tots aquells que ho necessitin.

Però també és un moment important per reforçar, desde totes les àrees, el treball en equip a través dels Projectes, les activitats de cohesió i com no, de les sortides de grup ja siguin a nivell més acadèmic com també l’esperat viatge de final d’etapa.

Amb tot, el que pretenem és crear ciutadans preparats tant educativa com socialment per afrontar amb la màxima qualitat possible el seu nou futur, un món amb constant transformació i ple de nous reptes i aventures per viure.
 

Institut Damià Campeny
Plaça dels Bous, 5. 08301 Mataró
Tel. 937 554 730
a8021302@xtec.cat