Pagaments << Tornar
CURS 2023/24
 
Benvolgudes famílies,        
         
Els pagaments al centre s'efectuen amb targeta a través de l'APP del centre "Institut Damià Campeny", aplicació que podeu baixar al vostre mòbil amb Google Play o Apple Store. L'únic que necessitem saber és: en quin mòbil està instal·lat (núm. de MÒBIL) i l'alumne/a vinculat.
         
ALUMNAT NOU, inicialment el mòbil registrat és el de la PREINSCRIPCIÓ, posteriorment, al SETEMBRE s'aniran afegint la resta de mòbils facilitats a la MATRÍCULA. Per tant, per pagar per l'app, de moment amb els mòbils de la PREINSCRIPCIÓ.
         
Si teniu problemes per veure el vostre fill/a vinculat/da, vol dir que NO tenim el vostre mòbil a la BASE de DADES de l'APP. En aquests casos, podeu trucar a l'oficina del centre 93.755.47.30 i donar les dades (núm.mòbil, qui sou, quin es el vostre fill/a i un e-mail millor), també podeu enviar les dades per email al SECRETARI secretaria@idc.cat i us contestaran en breu.
         
Mestrestant i sobretot per l'alumnat nou, podeu pasar a pagar amb targeta per l'oficina del centre, 10h a 13h, donat que disposem de datàfons de "CaixaBank" com qualsevol botiga.


 
QUOTES del CURS 2023/24 c23/24, disponibles a partir del 20 de juny 2023 per alumnes d'ESO i NOUS al centre (eso i bat)
-------------------------------------------- c23/24, disponibles a partir de l'1 SETEMBRE de 2023 per l'alumnat del CENTRE que farà batxillerat.
         
Amb cada nou curs escolar, ha de formalitzar-se la matrícula de l’alumne/a, amb el lliurament de la documentació corresponent i el pagament de les quotes corresponents: material i les activitats i sortides curriculars obligatòries.
         
La QUOTA de MATERIAL inclou: l’Assegurança Escolar Obligatòria, el material propi de cada matèria: com les pràctiques de laboratori, material de visual i plàstica, tecnologia, tutoria,... Inclou el manteniment de la xarxa del centre, dels ordinadors, tauletes, laboratoris, aules,... Com també, els serveis administratius i de gestió del curs.
 
La QUOTA de l' AMPA, una per família, serveix perquè l'associació de pares i mares d'alumnes, doni serveis com: la dinamització dels patis amb monitors, el servei de Biblioteca a les tardes, els extraexcolars,...
I si voleu col·laborar, a banda de la quota, sereu benvinguts !! podeu escriure a: 
ampacampeny@gmail.com
 
La QUOTA d'ACTIVITATS CURRICULARS, "QA": Al llarg del curs hi ha previstes una sèrie d'activitats curriculars obligatòries (com tallers al centre o fóra, visites a museus, sessions de teatre, cinema, conferències, activitats esportives a les pistes d'atletisme de l'Ajuntament, escalada,...). L’import d’aquestes es realitzarà en un únic pagament que apareixerà a l’APP amb les sigles "QA" del curs corresponent. Si al final del curs hi ha un romanent d'aquesta quota, s'utilitzarà per abaratir la LA festa de l'aigua de fi de curs, o bé la quota d'activitats del curs següent, i per retornar els alumnes que marxen del centre.
 
NO S'INCLOU EN AQUESTES QUOTES: les sortides d’ESQUI a l'ESO, les COLÒNIES de 1r i 2n d’ESO, els INTERCANVIS a l’estranger (3r d’ESO) i els VIATGES de fi de curs (4t d'ESO), que s'abonen a part i s’informarà durant el curs. 
         
La sortida de tutoria de final de curs “FESTA DE L'AIGUA” (Calella, Waterworld,…) NO s'INCLOU a la quota d'activitats llevat, com s'ha dit abans, hi hagi romanent.
 
 
Quota de Material "QM"
95 €
  Per poder participar en qualsevol activitat, viatge, intercanvi o colònies cal tenir liquidada la quota de material.
 
Quota de l' AMPA 15 €   per família, CIRCULAR INFORMATIVAampacampeny@gmail.com
 
Quota d'Activitats "QA"
QA  1r  ESO:
113 €
 
Inclou les activitats a la PISCINA (Educació física)
QA 2n  ESO:
75 €
 
 
 
QA  3r  ESO:
55 €
 
 
 
QA  4t  ESO:
82 €
 
 
 
QA  1t  BAT:
101 €
 
Inclou el curs de VELA a Mataró, amb subvenció de l'Ajuntament
QA  2n BAT:
60 €
     
         
Nota: Quota per alumnes de batxillerat matriculats amb 3 matèries soltes o menys, són 40 € (QM+QA)

 
Quota servei de taquilles: 60 €   Reserva a partir del 20 de juny 2023 !!!!

L'alumne que lloga la taquilla n'és el responsable, aquest pot COMPARTIR-LA amb un germà o company de classe, amb el vistiplau del centre. Podeu fer la reserva a partir del mes de juny presentant la sol·licitud a consergeria del centre o via consergeria@idc.cat

 
       
BEQUES

Hi ha algunes beques que són gestionades pel centre, unes venen d'ofici i altres per sol·licitud de les famílies. Normalment suposen una REDUCCIÓ de les despeses del curs. Si voleu saber si disposeu d'alguna beca, podeu mirar a l'APP de pagaments si entre els cognons i el nom de l'alumne/a hi ha el simbol ~ ( per exemple: Puértolas ~ Edu ) En qualsevol cas el tutor us informarà personalment a l'inici del curs.
 
 
DEVOLUCIONS

ACTIVITATS / SORTIDES CURRICULARS: 

Les sortides i activitats curriculars són obligatòries, i en el cas de NO poder assistir per un tema mèdic, ha de presentar-se una
 la instància a l'oficina a nom del secretari, o via secretaria@idc.cat, acompanyada d'un informe mèdic on s'indiqui clarament el motiu que l'impedeix participar en la sortida. Si tot és correcte, el secretari contactarà amb la família per iniciar el tràmit d'abonament de l'activitat / sortida.
 
VIATGES:

En cas 
d'anul·lació en la participació en un viatge, intercanvi o colònies, cal presentar una instància a l'oficina a nom del secretari, o via secretaria@idc.cat, acompanyada dels documents justificatius corresponents, i llavors, es podrà engegar l'expedient de devolució. 
Les asseguradores solament retornen imports en casos de FORÇA MAJOR i poden trigar entre 6 a 12 mesos. 
(per ex.: un quadre víric de constipat comú NO és força major),
A més a més, cal tenir en compte que hi ha unes despeses de cancel·lació.

Les anul·lacions comunicades AMB MOLT de TEMPS abans del VIATGE al secretari, solen tenir poca PENALITZACIÓ / despeses de CANCEL·LACIÓ.
 
AVÍS IMPORTANT, des de l'1 de GENER de 2023.
L'alumnat amb DNI li cal AUTORITZACIÓ de la Policia Nacional o Mossos, per viatjar fora d'Espanya i la TSE
L'alumnat amb NIE / PASSAPORT estranger, li cal AUTORITZACIÓ de la seva AMBAIXADA / CONSOLAT per VIATJAR fora d'Espanya.
 


APP per REALITZAR els PAGAMENTS del CENTRE: "Institut Damià Campeny" disponible a Google Play o Apple Store

NOVETAT:

A partir de SETEMBRE de 2023, hi haurà una nova versió de l'APP que permetrà accedir a la plataforma IEDUCA,
on hi SERAN els comunicats i butlletins dels vostres fills. 

L' USUARI i CONTRASENYA de la plataforma IEDUCA arribarà a les FAMÍLIES via EMAIL (una per cada progenitor / tutor/a de l'alumne).
Una vegada introduïda al mòbil, NO caldrà posar-la cada vegada.

En principi l'app s'actualitzarà sola a la nova versió, si no fos el cas, aneu a Google Play o Apple Store, i indiqueu actualitza.


 

Institut Damià Campeny
Secretari
Eduard Gómez Puértolas
 






 
Institut Damià Campeny
Plaça dels Bous, 5. 08301 Mataró
Tel. 937 554 730
a8021302@xtec.cat