Anglès << Tornar
Entendre i parlar anglès constitueix una habilitat essencial que tots els ciutadans necessiten. L’objectiu del departament d’anglès és millorar l’aprenentatge d’aquesta llengua.
Es fomenta el treball transversal per projectes en format cooperatiu de les diferents competències relacionades amb l’àmbit lingüístic de l’anglès.  Aquests projectes inclouen una varietat de propostes que neixen amb l’objectiu de ser el més inclusives possible.
El treball per projectes facilita l’assoliment gradual dels continguts i competències de la matèria i veure l’idioma emmarcat en una situació el més relacionada amb el món real possible. Així mateix, també els permet treballar l’autonomia sobre el seu propi aprenentatge i normalitzar el treball amb les noves tecnologies (TIC/TAC).

Aquest curs hem començat a treballar en el projecte GEP (generació plurilingüe). La finalitat d’aquest programa és millorar la competència en llengües estrangeres de l’alumnat, afavorint el seu creixement acadèmic i capacitant-lo per interactuar amb el món en diverses llengües i de manera crítica.

Finalment integrat en el  treball diari, disposem de propostes i activitats engrescadores per a tot l’alumnat.

Foment de la lectura i coneixement de la cultura anglosaxona:

- Lectures d’àmbit cultural de primer a quart d’ESO.
- Participació en el concurs internacional de coneixement de llengua i cultura anglosaxona The Big Challenge.

Foment de l’expressió artística:

- Participació en tallers de danses escoceses.
- Participació en tallers culturals
- Es proposen activitats de creació d’audiovisuals.

Activitats d’àmbit internacional

Estem en contacte amb un centre d'EEUU i un altre de Suècia, i els nostres alumnes intercanvien activitats amb l'alumnat d'aquell centre. Podeu veure part de la feina feta, en aquest site

El centre participa al programa Erasmus+ i realitza intercanvis internacionals amb altres instituts de la Unió Europea. Per a més informació podeu consultar el web 

 

 
Institut Damià Campeny
Plaça dels Bous, 5. 08301 Mataró
Tel. 937 554 730
a8021302@xtec.cat